Over ViaDev

Specialist in Website- en Webshop Ontwikkeling op Maat

daan - viadev

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en aanpassen van websites die representatief zijn voor de onderneming en die helpen bij het bereiken van hun doelen. Ons team gebruikt kwalitatief hoogwaardige tools en templates om websites van de grond op te bouwen die effectief zijn in het omzetten van bezoekers in klanten. Naast het bouwen van nieuwe websites, bieden wij ook diensten aan voor het analyseren en verbouwen van bestaande websites of webshops. Wij zijn toegewijd aan het succes van ondernemingen en staan klaar om u te helpen bij het nemen van de volgende stap in uw online strategie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Even voorstellen

ik ben Daan Kats, de drijvende kracht achter Viadev. Met een passie voor webontwikkeling en digitale transformatie, help ik bedrijven zoals die van jou om online succes te behalen. Met mijn expertise in het bouwen van doeltreffende websites en webshops op maat, sta ik klaar om jouw digitale reis naar succes te begeleiden. Ik geloof in de kracht van een sterke online aanwezigheid en de impact die dit kan hebben op jouw bedrijf. Laten we samen bouwen aan een indrukwekkende online ervaring die jouw doelgroep inspireert en jouw bedrijf laat groeien.

Is uw huidige website niet meer representatief voor uw onderneming? Laat ViaDev een doeltreffende website bouwen die bezoekers omzet in klanten. Wij bouwen onze websites van de grond op met behulp van Elementor Pro of geheel op maat en met hoge kwaliteit templates. Bent u klaar om de volgende stap in uw onderneming te zetten?

Hebt u al een website of webshop? Ook dan bent u bij ViaDev aan het juiste adres. Door uw websitegegevens naast de doelgroep te leggen, analyseren en verbouwen wij uw huidige site. Wij zijn het aanspreekpunt voor uw volgende stap in uw online strategie!” Deze tekst benadrukt het belang van een representatieve website voor uw onderneming en geeft aan dat ViaDev kan helpen bij het bouwen of aanpassen van een website om bezoekers om te zetten in klanten. Bovendien wordt er aangegeven dat ViaDev ook kan helpen bij het analyseren en verbouwen van bestaande websites of webshops.

Wat wij doen

Wil je graag een project starten met ons?

Wij staat klaar om jouw online project te realiseren. Of je nu een nieuwe website, webshop of op maat gemaakte weboplossing nodig hebt, wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen slagen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan!

Bouw of verbeter uw website met ons team: toegewijd aan het succes van ondernemingen

Bij ons staat het succes van ondernemingen voorop. Wij zijn toegewijd om ondernemingen kwalitatief te ondersteunen bij het bouwen of aanpassen van hun website, zodat zij goed zichtbaar zijn voor hun doelgroep op zoekplatformen. Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemingen te helpen bij het bereiken van hun doelen en het vergroten van hun online succes.

Werkwijze

Zo gaan wij te werk

Strategie en planning

Verzamelen van vereisten en informatie van de klant, zoals doelgroep, merkidentiteit, budget en functies die nodig zijn voor de website of webshop.

Ontwerp en ontwikkeling

Visueel ontwerp dat past bij de merkidentiteit van de klant en de doelgroep aanspreekt.

Inhoud

Relevante afbeeldingen en video’s toe die de inhoud van de website of webshop ondersteunen

Functionaliteit

Benodigde functionaliteiten toe aan de website of webshop, zoals een winkelwagentje, betalingsmogelijkheden, contactformulieren en sociale media-koppelingen.

Testen en lancering

Wij testen de website of webshop grondig voordat deze wordt gelanceerd om ervoor te zorgen dat alles goed werkt en alle inhoud en functionaliteiten correct worden weergegeven.

Onderhoud en optimalisatie

Zorg voor regelmatig onderhoud van de website of webshop, inclusief het updaten van WordPress, thema’s en plugins, het verwijderen van ongebruikte plugins en het opschonen van de database.