Over Ons

Maak gebruik van onze expertise in het opstarten en ontwikkelen van bedrijfssoftware, ontwerpoplossingen en API-integratie om de toekomst van uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

"Wij zijn er voor de kleinere en grotere ondernemingen, maar ook voor particulieren. om z’n goed mogelijke website of systeem te maken voor een schappelijke prijs."

Daan Kats
Oprichter

Wat cijfers

0 +
Courses
0
Instructors
0 +
Students
Waarom ons?
Wij bieden digitale ontwerp- en softwarediensten die volledig flexibel en krachtig zijn. Bestel speciale software voor algemene IT, CRM-systemen, ontwikkeling van website, webapplicaties en meer. En dit alles voor een schappelijke prijs. wij zijn altijd de goedkoopste! Maak gebruik van onze expertise in het opstarten en ontwikkelen van bedrijfssoftware, ontwerpoplossingen en API-integratie om de toekomst van uw bedrijfsprocessen te verbeteren.
Onze missie
Onze missie is om startups en ondernemingen te helpen bij het versnellen van de acceptatie van nieuwe webtechnologieën. We bouwen consumentgerichte apps en bedrijfsgerichte zakelijke oplossingen.

Onze werkwijze

01.

Ontdekken

Bij het begin ontdekken wij graag wat de klant voor ogen heeft. 

02.

Definiëren

Bij het definiëren zorgen wij ervoor dat alles op een rijtje staat en er geen onduidelijkheden meer zijn.

03.

Ontwerpen

Wij kiezen een pasten template of maken een geheel op maat gemaakt design.

04.

Ontwikkelen

Wij zullen in deze stap de website gaan bouwen en word er tussen door feedback gegeven door de klant.

05.

Deploy

Nu zullen wij de website op de hosting server zetten van de klant. 

06.

Afleveren

Wanneer alles naar wens is en de klant volledig tevreden is zetten wij alles klaar en zal de website, systeem of maatwerk worden afgeleverd.