Haal het beste uit jouw bedrijf met professionele
WordPress diensten

WORDPRESS DIENSTEN

Breng je bedrijf naar een hoger niveau

Door gebruik te maken van onze WordPress diensten, zet je een slimme stap in de verbetering van jouw bedrijfsprocessen. Ons team streeft er namelijk altijd naar om de allerbeste service te bieden aan onze klanten. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat we ons uiterste best zullen doen om dit doel te bereiken. Laat ons jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen met onze professionele WordPress diensten.

WordPress

Web ontwikkeling

Design

Onderhoud

Support

Web ontwikkeling

Bij ons gaat het niet alleen om het maken van de mooiste website, maar vooral om de online ontwikkeling en groei van jouw bedrijf. Samen met jou zijn we gericht op het behalen van resultaten met onze online strategieën. We zijn gefocust op het bieden van oplossingen die jouw bedrijf helpen groeien en slagen.

Design

We maken gebruiksvriendelijke WordPress websites die perfect aansluiten bij jouw doelgroep. Dankzij onze kennis en ervaring met WordPress kunnen we professionele en functionele sites bouwen die jouw doelgroep aanspreken en jouw bedrijfsdoelen ondersteunen. We bieden de oplossingen die je nodig hebt om succesvol te zijn.

eCommerce

Je kunt ook bij ons terecht voor e-commerce webshops. We bieden een snelle en gebruiksvriendelijke CRM om al jouw doelen te behalen. Of je nu je omzet wilt verhogen, je klanttevredenheid wilt verbeteren of je online aanwezigheid wilt uitbreiden, we hebben de tools en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn in de online wereld.

Onderhoud

Een goed onderhouden website is super belangrijk om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft werken en beveiligd is. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat eventuele fouten en beveiligingslekken op tijd worden opgemerkt en opgelost. Dit verhoogt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van je website, maar draagt ook bij aan een professionele en vertrouwenwekkende online aanwezigheid.

PRIJZEN

De beste WordPress diensten voor onze klanten

Bij ViaDev kunnen we u helpen met alles, van eenvoudige websites tot uitgebreide webshops. Door het bepalen van uw doelgroep passen we uw webshop aan om ervoor te zorgen dat het een groot succes wordt.

Alle prijzen zijn exclusief btw. De prijzen die worden weergegeven zijn all-inclusive, dus er zijn geen extra kosten achteraf.

GEMAKKELIJK

€599

Keuze uit honderd thema’s
Astra (Pro) thema pakket
WordPress CMS
Volledig zelf aanpasbaar
SEO optimalisatie
Geschikt voor elk apparaat
AVG + Gratis SSL
inrichten menu en 3-5 pagina’s
Google analytics intergratie

PROFESSIONEEL

€1499

Alles van pakket gemakkelijk online
Webshop integratie mogelijk
(WooCommerce)
implentatie huisstyle thema(design)
inrichten menu en 5-10 pagina’s (excl producten)
Automatisch afbeeldingen optimalisatie

PROFESSIONEEL PLUS

€2499

Alles van pakket Professioneel
Webshop integratie mogelijk
(WooCommerce)
implementatie huisstyle thema(design)
Geen limit aan aantal pagina’s
Boekingssysteem integratie

HELEMAAL UNIEK

€4499

Alles mogelijk
SEO eenmaldig geheel instellen
keyword onderzoek
Volledig op maat gemaakt design
Dashboards
Intranet

Wij beveiligen en versnellen altijd alle websites. Dit is wat je van ons kunt verwachten.

Wil je graag een project starten met ons?

Wij staat klaar om jouw online project te realiseren. Of je nu een nieuwe website, webshop of op maat gemaakte weboplossing nodig hebt, wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen slagen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan!

Scroll naar boven