Support

Snel, veilig en gemakkelijk

Bij ViaDev streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden. Of je nu hulp nodig hebt bij het gebruik van onze diensten, technische problemen ondervindt of gewoon een vraag hebt, ons toegewijde ondersteuningsteam staat voor je klaar om te helpen. Hieronder vind je verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen en antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

Bij ViaDev bieden we flexibele ondersteuningspakketten aan, zodat je de hulp krijgt die je nodig hebt tegen een betaalbare prijs. We bieden drie verschillende ondersteuningsniveaus aan: 5, 10 en 25 uur support.
Deze ondersteuningspakketten worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief van €50 per uur (exclusief btw). Dit betekent dat je kunt profiteren van professionele ondersteuning voor jouw website of webshop zonder de kosten op te laten lopen.

Onze ondersteuningspakketten zijn ideaal voor het oplossen van technische problemen, het uitvoeren van updates, het maken van aanpassingen aan je website, en nog veel meer. Of je nu af en toe ondersteuning nodig hebt of regelmatig hulp wilt, onze pakketten bieden flexibiliteit en waarde voor jouw investering.
Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze ondersteuningspakketten en om te profiteren van professionele ondersteuning voor jouw online projecten.

wordpress website

Vertrouwd en goede support

Veelgestelde vragen (FAQ)

Meer weten?

Heeft u enige vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met op.


Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van website- en webshopontwikkeling met ons laatste nieuws op onze blog. Hier delen wij onze kennis en ervaring om jou te helpen online te groeien en te slagen. Onze blog bevat praktische tips, interessante artikelen en inspirerende verhalen om jou te helpen het meeste uit jouw online aanwezigheid te halen. Volg ons en blijf op de hoogte!

Scroll to Top