Card Image

WordPress is continu in ontwikkeling en wordt voortdurend geüpdatet. Gemiddeld komt er elke 2 maanden een WordPress update uit, en bijna elke week wel een update voor de plug-ins. Omdat WordPress een open source systeem is, wordt er dagelijks gewerkt aan verbeteringen. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk om jouw website goed te onderhouden? In dit artikel geven we je verschillende redenen.

Website onderhouden voor veiligheid

Misschien wel het belangrijkste aspect waarbij het onderhouden van jouw website erg belangrijk is, is beveiliging. Bij gebruik van een CMS als WordPress is het belangrijk dat je website up-to-date is met beveiligingsupdates. Je wilt beslist niet gehackt worden. In dit geval kunnen criminelen toegang krijgen tot belangrijke en vertrouwelijke gegevens over jou en jouw klanten. Je wilt dit zeker vermijden.

Behoud van klanten

Een goed onderhouden website zorgt ervoor dat u klanten trekt en behoudt. Dit wordt bereikt door een goed onderhouden, klantvriendelijke en regelmatig bijgewerkte website. Bovendien moeten uw oproepen tot actie en communicatie volledig en up-to-date zijn.

Als de inhoud van uw website regelmatig wordt bijgewerkt, is de kans groter dat u een hoge positie in Google bereikt en behoudt. Daarom is het een zeer belangrijke om de website te onderhouden.

Snelheid

Je website moet snel zijn. Zo niet, dan stapt de bezoeker uit. Dit is erg belangrijk voor de gebruikerservaring, maar ook voor zoekmachine optimalisatie. Een goed bijgewerkte website zal altijd beter presteren dan een oudere versie van de website.

Meer weten over onderhoud en hoe wij dit doen?

Lees hier meer over op: https://viadev.nl/onderhoud of neem vrijblijvend contact met ons op.