The WrapBox

Toen The WrapBox bij ons kwam voor een nieuwe website, waren ze op zoek naar een platform dat hun passie voor automotive customization zou weerspiegelen. Ons team heeft hard gewerkt om een website te bouwen die visueel indrukwekkend is en eenvoudig te navigeren.

We begonnen met het ontwerpen van een aantrekkelijke homepage die de focus legde op de verschillende diensten die The WrapBox aanbiedt. Dit omvatte het toevoegen van afbeeldingen van hun werk, samen met duidelijke calls-to-action om klanten te helpen hun volgende stap te nemen.

Daarnaast hebben we een portfolio-sectie toegevoegd waar The WrapBox hun afgeronde projecten kon laten zien. Dit gaf bezoekers de kans om te zien hoe het team van The WrapBox in staat is om de auto’s van hun klanten te transformeren.

Voor de gemakkelijke navigatie hebben we een mooie megamenu-optie toegevoegd, zodat bezoekers snel toegang hebben tot de verschillende pagina’s op de site. We hebben ook contactformulieren toegevoegd op belangrijke pagina’s, zodat klanten gemakkelijk in contact kunnen komen met The WrapBox.

Het eindresultaat is een website die de unieke stijl en passie van The WrapBox weerspiegelt, terwijl het tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken is voor bezoekers. We zijn trots op het werk dat we voor The WrapBox hebben gedaan en kijken ernaar uit om met hen samen te werken aan toekomstige projecten.

Na het ontwikkelen van de website zorgen we ervoor dat deze geoptimaliseerd en versneld wordt. Dit is niet alleen prettig voor jouw klanten, maar het is ook goed voor de zoekmachineoptimalisatie van de website. Zo kunnen potentiƫle klanten gemakkelijker jouw website vinden en vergroot je de kans op conversies.

Screenshot 2022 11 28 at 21.33.02 - viadev

Als je toe bent aan een nieuwe website of als je huidige website toe is aan een update, neem dan contact op met ViaDev. Wij helpen je graag om een professionele en gebruiksvriendelijke website te bouwen die bij jouw bedrijf en doelgroep past.

Scroll naar boven