Wood Legacy

Voor Wood Legacy hebben we een prachtige website gebouwd die perfect aansluit bij de stijl en het imago van hun bedrijf. We zijn begonnen met het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke en moderne lay-out die de nadruk legt op de unieke producten van Wood Legacy.

Vervolgens hebben we de website gebouwd met behulp van WordPress en Advanced Custom Fields (ACF) om het gemakkelijk te maken voor de klant om de inhoud van de website te beheren. Dit betekende dat we custom post types en velden konden creƫren voor de verschillende producten van Wood Legacy, zodat ze gemakkelijk konden worden toegevoegd en bewerkt.

Tijdens het bouwproces hebben we ook gezorgd voor een vloeiende navigatie en snelle laadtijden om de gebruikerservaring te verbeteren. We hebben ook een aangepaste zoekfunctie toegevoegd om het gemakkelijk te maken voor bezoekers om de juiste producten te vinden.

Al met al zijn we erg blij met het eindresultaat en zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe website van Wood Legacy zal bijdragen aan hun succes. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer werk te doen voor dit geweldige bedrijf.

Scroll to Top