ZGAN-fauteuils

Na het uitvoeren van uitgebreid onderzoek naar de doelgroep en concurrenten, zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe website voor ZGAN-fauteuils. Ons doel was om een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website te creëren die de unieke stijl en persoonlijkheid van het bedrijf weergeeft.

We hebben gebruik gemaakt van hoogwaardige afbeeldingen van de fauteuils om een indruk te geven van de kwaliteit en stijl van het aanbod. Daarnaast hebben we een overzichtelijk menu toegevoegd zodat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren naar de verschillende categorieën en producten.

Om de conversie te verhogen, hebben we een duidelijke call-to-action toegevoegd op elke pagina en hebben we een eenvoudig te gebruiken contactformulier geïntegreerd. Om ervoor te zorgen dat de website goed gevonden wordt door potentiële klanten, hebben we de website geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Het resultaat is een professionele en aantrekkelijke website die de identiteit van ZGAN-fauteuils weergeeft en die het bedrijf in staat stelt om zijn producten online te presenteren en te verkopen.

Na het ontwikkelen van de website zorgen we ervoor dat deze geoptimaliseerd en versneld wordt. Dit is niet alleen prettig voor jouw klanten, maar het is ook goed voor de zoekmachineoptimalisatie van de website. Zo kunnen potentiële klanten gemakkelijker jouw website vinden en vergroot je de kans op conversies.

Scroll naar boven